Dobbeltløpet pølsebom

Shell Fresh kaller Twin Hot Dog en nyhet. De har ikke hatt den på menyen før. Det skulle de jammen hatt, for disse råvarene har ligget lenge.

Shell har dekorert stasjonen. Ikke til jul, men til lansering av «twin hot dog». Den ser stor ut, også i forhold til prisen. Jeg lot meg friste.

Noe sier meg at denne pølsa har vært på beddingen en stund. Ikke selve pølsene, de har gått i andre menyer, men brødet. Jeg mistenker de har ligget og ventet på at forsinket kampanjemateriell skulle bli ferdig.

Tørt gammelt brød, burde vært merket «går i oppløsning ved oppvarning», penetrert av to opprivende pølser, betjeningens anbefaling, er ikke nådig mot bakverket.

Ketchup, sennep og hått dågg dressing munnladet og pølsestappet. Mer enn halve pølsa utenfor. Og så til overmål to av dem.

Loffen har fått for mye luft. Vet ikke om det skyldes uthulingen, men både tørr og seig, en bragd. Særlig med en nyhet; plakatene og bannerne er i hvert fall ferske.

Pølsa? Denne typen er prisgitt tilbehøret. At en hel pølse må fortæres før en kommer til tilbehøret skaper ikke forventninger, men gjør påkjenningen desto større.

Sannheten om pølsa er at den er for lang. Tvilling hot dog gjør seg best i bånd. Grrrrr.

Terningkast én for Shells nye skudd for baugen på tilnavnet Fresh.

Lagre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s