Kjære fjErna – åpent brev til dagens tigger

ernas-tiggerbrevDenne tiggingen må det bli slutt på.

En borger som tigger av pøbelen, etter penger til å borge seg på pøbelens bekostning.

Dessuten spiller fjErna her på dårlige rutiner i de tusen regningsbunker.
Det blir som han som tagg en femmer til kaffe ved Jernbanetorget som snek seg foran meg i køen på Rema St.Hanshaugen for å kjøpe EN pils med MYNT.

fjErna, jeg skjønner tegninga, jeg går sporen streks ned til Oslo S og gir de to hundre kronene du tigger om til en narkoman tigger som ikke har annet fore enn å tigge ihop gryn til sitt neste skudd.

En ærlig og redelig tigger.

En ekte pøbel som vet å behandle folk som folk uten å skille på borger og pøbel. En virkelig ikke-borgerlig nordmann, en som til og med kanskje ikke stemmer ved valget. Og en du villig valglover gull og grønne skoger uten risiko for å bli tatt i å bryte valgløfter, det er tross alt et borgerlig parti, dere holder hva dere lover de borgerlige stemmeberettigede.

Ja, pøbelen segler sin egen sjø. Lenser prammen så godt det lar seg gjøre med velferd, som tross alt fungerer bedre og mindre vilkårlig enn om den får privatiseres til borgernes festlige charitetsball. Og kanskje enda litt bedre nå, som du har vist hvem som fortjener 200 kroner som Høyre tigger om, nemlig de verdig trengende.

Nei, hold deg til borgerne, du, fjErna. Vet at pøbelen har langt igjen på å gjennomskue deg og Siw, men at du skulle synke så dypt… At Høyre skulle synke så dypt. Bare fordi det nærmer seg de glade 20-årene dere så nødig vil gå glipp av.

Det er min ikke-borgerlige hilsen til deg.
Slit med helsa.

Lagre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s