Snart umulig å bli styrtrik i Norge

Norsk barnevern gir mange millioner kroner årlig til store britiske og svenske konserner. Nå følger andre offentlige tjenester og goder etter.

Det begynner å haste for norske kapitalister som vil være med på leken. De får god hjelp av regjeringen. 

«Syv private har tjent 550 millioner på norsk barnevern», skriver Aftenposten. 

«Regjeringspartiene går inn for storstilt salg av statlige selskaper og naturressurser. Det innebærer en verdioverføring fra fellesskapet til storkapitalen», skriver Nationen.

 

(Staged stockphoto via Huff post)

Vi har borgere, og vi har publikum. De netto-formuende, og de netto-gjeldstyngede. Civic og public. Borgerskap og pøbel. Skattesnytere og skatteytere.

Rikdom
Det er den ikke-sosialistiske redistribusjon av rikdom. Du vet, mange fattige har mer penger enn få rike. Og vitsen med omfordeling av rikdom må da være fra fattigdom til rikdom, eller så blir det jo ikke rikdom. Og da må man jo ikke kreve skatt av de som skal motta skattepengene!

Skatt

De private barnevernsinstitusjonene er bare ett eksempel av mange på hvorledes man kan gi de rikeste av de rike, nemlig utlendingene, den «bailout» de ikke kan få av sine egne skattebetalere, siden de har sparket dem og flyttet arbeidsplassene sine til dit folk tjener for lite til at det blir tilstrekkelig skatt av det.

Røvere
Om ti år skal hele verden, både den rike og den fattige, leve på skandinavisk pøbel, dersom våre egne borgere ikke snart får med seg de ikke-sosialistiskes offentlige forvaltning med på å utarme våre ikke-borgerlige landsmenn tilsvarende. Altså å få sin del av kaka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s