ABBA Gjør Comeback

“Thank You For The Music” …kødda!!! ABBA-maskinen er i gang igjen! Det betyr en aldeles drøyt kontrollert mediaboost med uimotståelig verdenstekke; som absolutt ingen maktet å dra lærdom av.

ee5b2696-d2e4-41b4-8adb-a5cf3c66f86e

Det er hevet over tvil at medlemmene i ABBA har investert klokere enn andre store artister som har overlatt pop-markedet til yngre krefter siden 1980-tallet.

Nå ser det imidlertid ut til at eiendomsmarkedsboblen har innhentet også Anderson, Ulvaeus, Lyngstad og Fältskogs porteføljer.

I hvilken grad Spotify og Apple har klart å utarme royalties-tilførselen for store og større artister som burde fått lov til å nyte sitt otium, kan man bare fantasere om.

Enden på visa er uansett en pensjonsreform som sier «kløpp håret og få deg en årntli jobb». Her har både arbeiderbevegelse og storkapital trukket i samme retning, og nøden lærer ribbet ABBA å spille (opp igjen).

Den offisielle versjonen er ikke fullt så nyansert. Den er faktisk fullstendig blottet for troverdige nyanser. Hvilket er en dyd av nødvendighet for å blidgjøre betalingsuvillige oppdragere og korporasjoner.

Via NTB meldes ganske enkelt bare følgende:

ABBA slapp i dag nyheten om at de kommer med ny musikk. Dette blir deres første utgivelse av ny musikk siden 1981.

35 år etter at de sist opptrådte offentlig sammen, vil medlemmene i ABBA igjen slå seg sammen for å gi millioner av fans en innovativ underholdningsopplevelse hvor ABBA gjenoppstår som avatarer.

Selv sier bandet: ”Vi kände alla att det, efter 35 år, vore kul att träffas och gå in i inspelningsstudion. Så det gjorde vi. Det var som om tiden stått still och vi bara hade varit på en kort semester”.

I følge bandet vil det komme to låter, der den ene har fått tittelen «I Still Have Faith In You» og vil vises i en TV spesial i desember.

ABBA er blant de mest innflytelsesrike og suksessfulle gruppene gjennom tidene. Med over 386 millioner solgte album og singler verden over, gjør at de er blant de fem mestselgende artistene gjennom tidene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s